Allt om frieriet

Bröllop |


21.05.21

Fredagen den 21 maj 2021 bokade vi tid för familjefotografering hos samma tjej som tagit våra gravidbilder tidigare. Allt var i sin ordning den här morgonen, vi åt frukost, myste hela familjen i soffan och hade det så fint. Tänk om jag hade vetat vad som skulle ske lite senare den här dagen. (Jag kan inte förstå såhär i efterhand hur Ola kunde vara så lugn).

Vi kommer till fotograferingen och börjar ta alla bilder. Vince fick bestämma takten på fotograferingen då han ville amma en del. När fotograferingen börjar lida mot sitt slut, föreslår fotografen att hon vill ta en bild på mig själv (då står jag med ryggen mot Ola). När jag sedan vänder mig om så står han där på knä, med våran älskade son i famnen! Han frågar om jag vill gifta mig med honom och mitt svar har aldrig varit mer självklart. JAAA!!! Vi får hela frieriet förevigat på bild och känslorna jag kände där och då var helt obeskrivbara. En rolig sak här var att Vince började gallskrika efter att Ola hade ställt frågan. Det är så otroligt häftigt att se bilderna då det är så många känslor som är fångade. Vince gråter, jag är chockad och  sprudlande glad, Olas nervositet börjar släppa och han bara ler.

När vi kom hem igen hade Ola förberett med massor av rosor och champagne. På kvällen sen åkte vi till en jättemysig italiensk restaurang där vi åt god mat, drack gott och satt och pratade i flera timmar. Jag har aldrig någonsin känt mig så kär. Med Ola vill jag bli gammal och grå.

Hur såg era frierier ut?

Kram, Matina 💗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *