Vart ska vi gifta oss?

Bröllop |


Den 11 juni 2022 kommer vi att viga oss i Vaxholms vackra kyrka. Det har aldrig varit någon tvekan kring var vi ska gifta oss, vilket har varit väldigt skönt. Vaxholm ligger oss varmt om hjärtat då det var hit vi det flyttade när jag och Ola köpte våran lägenhet ihop. Vi har egentligen ingen direkt koppling till Vaxholm, då jag tidigare bodde på Värmdö och Ola i Täby. Vi hade däremot vår första dejt här, då vi satt vid vattnet i hamnen och åt hamburgare.

Bild: Matina Ekman (från Vince dop, utanför Vaxholms kyrka).

Efter vigseln i kyrkan kommer vi att ha middag och fest i Bogesunds vackert belägna slott.

Foto: Matina Ekman

Varför just Bogesunds slott? När jag träffade Ola åkte vi ofta motorcykel runt Bogesund och åkte då alltid förbi slottet. Första gången jag såg det tyckte jag att det var så vackert. Så när vi funderade på var vi skulle fira bröllopet så var det en självklarhet. (Bokade det en vecka efter frieriet, så vi var väldigt tidigt ute). Vi älskar att slottet är så bevarat och ”ruffigt”. Jag har alltid tyckt om kontraster och jag vet att kontrasterna av det vackra och ruffiga kommer bli otroligt unikt och magiskt.

När vi åkte förbi slottet i somras var det ett par som precis hade gift sig där. Då fick man snabbt en bild av hur vi skulle kunna ha det på vår dag. Slottet har flera våningar och en maffig balkong. Högst upp i slottet finner man festsalen från 1600-talet med vackra målningar i taket. Runt om slottet så finns det ljuvliga ängar och skog. Inte allt för långt ifrån finner man vattnet.

Det sägs att det spökar på slottet så vi får väl räkna med några extra gäster på listan haha. Nästa vecka kommer fler bilder på slottet då jag och en av brudtärnorna ska dit på spökvandring.

Foto: Matina Ekman (sommaren 2020 utanför slottet).

Hur och var ska ni gifta er? (om ni är gifta, hur och var gifte ni er)?

Kram, Matina 💗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *