Val av brudtärnor

Bröllop |


Brudens högra hand 
Det är många pusselbitar som ska läggas när man planerar sitt drömbröllop. Människorna runt omkring brudparet har en stor betydelse och några som är viktiga här är tärnorna. Att vara en bruds tärna är en stor ära. Som tärna förväntas man att vara brudens högra hand både innan, under och efter bröllopet. Men vilka man inte skulle kunna klara sig utan den stora dagen, kan vara en svår fråga för många.

Inte en självklarhet
För mig var valet av tärnor inte en självklarhet. Skulle det vara vännen som jag har känt sedan barnsben och delat allt med, men som jag idag enbart hör ifrån en gång i kvartalet? Eller hon som jag lärde känna genom BVC som har blivit en nära vän som jag umgås med dagligen? Jag landade i att, hur än historien har sett ut mellan de olika personerna är det viktigt att dem betyder något för mig idag. 

Maid of honor
Min maid of honor har däremot varit självklar från första stund. Det är min fästmans syster. Eftersom jag är uppväxt med tre bröder brukar jag säga att hon är systern från en annan mamma. Jag har sån tillit till henne och vi känner varandra utan och innan. Jag skulle helt enkelt inte kunna önska mig bättre.

Mina tärnor
Summan av kardemumman är att personerna jag har valt betyder mycket för mig nu, historien spelar ingen roll. Mina tärnor kommer att vara en härlig blandning av familj, släkt och vänner. Jag är så tacksam över att ha så fina personer i mitt liv. Några jag aldrig skulle vilja säga JA utan.

Bild tagen från @pinterest

Mer om hur jag kommer att överraska mina tärnor med frågan: vill du bli min brudtärna? I ett annat inlägg. 

Kram, Matina 💗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *