En hejdundrande vändning

Bröllop |


Hej på er, hoppas ni har haft en fantastisk söndag! Idag fyller Ola år så vi har firat med familjen här hemma.

Jag måste skriva av mig. Jag har inte haft möjligheten att blogga på ett tag då bröllopet har fått sig en hejdundrande vändning. Jag känner att jag vill dela med mig med er då jag vet att vägen aldrig är rak och perfekt. Jag ska ta det från början så att ni förstår.

Efter att Ola hade gått ner på knä så var vi snabba med att boka lokal, jag köpte till och med en klänning några veckor efter. Problemet var att allt gick för snabbt och att vi inte hann att känna efter vad VI ville. Slottet som vi har hyrt är hur häftigt som helst och väldigt vackert, men det känns trots allt inte som det rätta valet för oss. Jag vill dessutom känna att vi kan slappna av på våran dag och bara njuta, vilket kommer bli tveksamt om vi hyr slottet då det kommer vara extremt många bollar i luften. Det stora ”prinsessbröllopet” som jag trodde att jag ville ha, har ändrats till strävan efter något mer intimt och personligt.

Eftersom slottet inte kändes bra för mig eller Ola så hade vi båda en tanke om vad som skulle passa oss och vårat firande bättre. Stället ligger här i Vaxholm och heter Tornvillan, en helt magisk vit villa mitt i denna underbara skärgårdsstad. Problemet nu var bara att vi var så sent ute och jag vet att Tornvillan är väldigt populär. Jag ringer i alla fall dit och pratar med ägaren och som jag hade förutspått så var det fullt från maj-sep nästa år… Men sen ber hon mig att vänta ett tag eftersom hon hade fått in en avbokning för en vecka sen. Kan ni gissa vilket datum hon säger?! Nej, inte vårat datum för vigseln… Hon säger: Vad säger du om lördagen den 21 maj 2022. Jag blir helt tyst och sedan tjuter jag av lycka i telefonen, gud det var datumet som Ola friande till mig. Som ni förstår känns detta mer än rätt för oss. Jag har alltid sagt att jag så gärna skulle vilja gifta mig inom ett år och nu kan det inte bli mer exakt. Efter samtalet med Tornvillan ringde jag Vaxholms kyrka och även dem har ledigt för oss den dagen! Vilket flyt alltså, eller ska man kalla det ren TUR kanske.

Ibland blir det inte som man har tänkt sig, utan det blir ännu bättre. Nu kommer vi verkligen att få det som VI vill ha det och det är jag så glad och tacksam för. Jag skulle vilja skicka en reminder till alla er som planerar bröllop där ute – gör inga förhastade beslut, tänk igenom, känn efter och gör det ni vill göra för att känslan ni kommer att  har på bröllopsdagen kommer ni alltid att ha med er och minnas.

Nu räknar vi ner dagarna till 21 maj 2022!

(Fler bilder på Tornvillan kommer i nästa veckas inlägg)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *