Tornvillan

Bröllop |


Hej på er! Hoppas allt är bra, med oss är det toppen. Jag tänkte att jag skulle berätta om när vi var och besökte våran bröllopslokal tornvillan.

Det var en helt fantastisk dag och solen värmde, när vi kom in i hallen möttes vi av kristallkronor i taket och en helt magisk utsikt. Anné som är ägare av Tornvillan visade oss runt. Känslan var mer än rätt efter att vi hade fått se hela villan. Det finns väldigt bra sociala ytor och runt om trädgården finner man sköna lounge möbler. Känslan är lyxig men samtidigt intim i den vackra skärgårdsmiljön. Från matsalen ser man båtar som åker in mot Stockholms stad och utanför fönstret i maj kommer syrenerna att börja blomstra.

Jag är så glad över hur allt har blivit och det känns verkligen som att det här är meningen. Att det skulle ske ”lite” ändringar under resans gång. Tänk att det endast är ett halvår kvar till bröllopet nu. Åh vad jag längtar. Snart är vi man och fru Edström 👰🏼‍♀️💒🤵🏼‍♂️

Kram, Matina 💗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *