Bröllopsmässa

Bröllop |


I helgen var vi på bröllopsmässa och letade ytterligare inspiration innan det är dags för bröllop. Jag älskar att möta så kreativa personer och en del med nytänkande idéer.

Det bästa var företaget ”Forget me not” som tar hand om din bukett när bröllopet är slut. Jag har funderat mycket på vad man ska göra med den, om jag ska lämna in den för torkning och hänga den någonstans osv. Det här företaget bevarar din bukett på ett fantastiskt sätt – i en ljusdekoration, vas eller berlock (i 3D). Detta ska vi definitivt beställa efter bröllopet!

Något som också stack ut från mängden var personalens inställning på (fyrverkerikungen.se). Dem sålde raketer, rökelser och tomtebloss bland annat. Jag tycker att det är otroligt stämningsfullt och vi har tänkt att ha tomtebloss när vi ska iväg från festen till vår bröllopsvit. Som ett slags ivägskickande. Han som stod och pratade om alla saker som fanns var tydlig med att det inte behöver vara dyrt för att det ska bli stämningsfullt.

Jag fann också en brudslöja som jag verkligen älskade från (brollopstider.se). Klänningen jag har köpt är väldigt detaljerad upptill och enkel nertill. Denna slöja kommer göra så att allt blir sammanhängande. Jag tycker att det är väldigt ”pampigt” att ha slöja när man gifter sig i kyrkan.

Återigen så otroligt kul att gå på mässa tillsammans med min älskling.
Kram, Matina 💗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *