Omslagsbrud 2022

Bröllop |


Ni har väl inte missat tävlingen om att bli omslagsbrud för Allt om bröllop? Den pågår just nu och självklart är jag med och tävlar. Tre brudar kommer att vinna tävlingen och pryda nästa utgåva av Allt om bröllop 💒

Jag är så otroligt glad för alla som har röstat på mig för nu står jag i finalveckan och är topp 20! På fredag kommer resultatet så fram till dess går det att fortsätta rösta på mig.

Att tävla i skönhet är nästintill omöjligt. Alla i tävlingen är så vackra och jag tycker att alla är värdiga vinnare. För mig skulle det betyda så mycket att få vinna och visa att det är viktigt att man vågar gå sin egen väg. Jag är en ung mamma som vill visa att allt är möjligt om man bara vill. Både jag och min fästman är relativt unga och strävar efter evig kärlek som mina morföräldrar som firar 70 år som gifta i år! Jag är så tacksam över att jag och Ola har funnit varandra så tidigt i livet, vi har byggt upp något så fint som ger mig så mycket glädje och hopp. Vilken ålder man än är i så önskar jag alla villkorslös kärlek.

Kram, Matina 💗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *