Gåvor till gästerna

Bröllop |


Eftersom jag gillar att vara pysslig själv så kom jag på några gåvor som passar vårat bröllop perfekt. Till alla kvinnor ville jag ge ett smycke i form av en ängel i guld och vitt som är några av färgerna i färgtemat till bröllopet. Dessa änglar beställde jag från Olas systerdotter som har en liten hobbyverksamhet och gör bland annat dessa rara änglar – @skimmra.se (instagram). Till varje ängel köpte jag en organzapåse och dessa var så skimrande och söta. På påsen kommer jag sedan sätta på en liten tag som lyder ”Tack för att du är med och förgyller våran dag NAMN”.

Till männen var det svårast att komma på något. Jag ville ge något som de kan få användning (då alla män är så praktiska av sig och inte vill ha något onödigt). Då kom jag på den perfekta idén med tändstickor. Eftersom vi ska ha stora tomtebloss när vi åker vid 12- slaget. Då kommer tändstickorna komma till användning. Dem ska inte få en tråkig solstickanask utan en fin ask som hänger ihop med temat till bröllopet. Jag har målat alla askar för hand i en ljuv grön färg och nu beställt klistersigiller med våra initialer som jag ska sätta på. Även här kommer alla få ett meddelande i asken där det står (pappers färgade lapparna). ”Tack för att du är med och förgyller våran dag NAMN”. Och även ett liten ps meddelande: Dessa kommer du ha användning av senare ikväll vid 12-slaget.

Jag är helt kär i dessa underbara sigiller från Vistaprint. Sigillerna matchar även våra vigselprogram kort och menyerna till tornvillan.

Jag älskar att ge, så för mig är gåvor (stora som små) till ett bröllop en självklarhet. Hoppas att jag har kunnat ge er bra tips till gåvor så hörs vi snart!

Kram, Matina 💗

2 svar på “Gåvor till gästerna

 1. Rebecka Ellis säger:

  Hej! Vi ska också gifta oss på Tornvillan fast i September. Så kul att läsa er planering!
  Hur har ni gjort med beställning av blommor och val av menyn då den inte går att provsmaka/se bilder?

  Hälsningar
  Rebecka Ellis

  Svara
  1. Matina Ekman säger:

   Hej, så roligt att ni också ska gifta er på Tornvillan. Det är ju underbart vackert. Det kommer ett inlägg om det här i dagarna. Vi har helt enkelt litat på Annés kompetens fullt ut. Blommor har vi beställt ifrån blomsterpassagen i Täby. Väldigt prisvärt, och grym service. Vi kommer dock att gifta oss i kyrkan för att sedan ha middag och fest i villan.

   Kram, Matina

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *