Bröllopsklänning del 2

Bröllopsklänning |


Som ni har väntat på en del 2 om bröllopsklänningen och här kommer den.
När jag hade bestämt mig för vad jag ville ha för klänning så la jag ut en annons på marketplace och beskriv vad jag sökte. Ganska snabbt svarar en tjej som har en helt fantastisk klänning i min storlek och stil. En rolig sak är att hon heter likadant som mig. Vi bestämmer oss för att träffas och jag har med mig min tärna Jennie och våra små knoddar som samtidigt kryper runt när jag testar klänningen. Första anblicken av den fick mig att tappa hakan. Det var exakt en sån här klänning jag hade letat efter. Nu var jag bara rädd för att inte komma i den… jag kliver i den och Jennie knäpper bak på mig. Vi båda tjuter för att den sitter så bra! Som en smäck!! Den var som sydd efter mig med perfekt längd och allt. Så min yes to the dress blev lite annorlunda men det är jag glad för, annars hade jag aldrig hittat min pärla.

Jag kan inte visa bild på klänningen innan bröllopet men den är ifrån Milagro av kollektionen Pronovias.

Kram , Matina 💗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *