Fotograf

Bröllop |


Jag är så tacksam och glad för våran underbara och framförallt begåvade fotograf Liisa. Vi bokade henne till vårat bröllop förra året och har sedan start fått så bra hjälp. Det är så kul när ens fotograf är engagerad och förstår vad det är som vi är ute efter. Inget är omöjligt helt enkelt och det är så det ska vara!

Vi har precis för någon vecka sen haft ett längre möte och fastställt allt inför den stora dagen. Lagt upp inspirationsbilder, tider och idéer, bland annat. Allt känns så sjukt bra och jag kan inte vänta tills vi kommer att få hem bilderna från våran stora dag.

Några av mina inspirationsbilder från Liisas instagram:

Checka Liisas instagram här, för fler fantastiska bilder: https://instagram.com/eelsoo.liisa?igshid=YmMyMTA2M2Y=
@eelsoo.liisa

Kram, Matina 💗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *