Sjunde himlen aka bröllopssviten

Bröllop |


Vi har bokat en fantastisk bröllopsvit i ett av tornen på Såstaholm herrgård i Täby – Sjunde himlen, deras bröllopsvit. Vi ska åka från Tornvillan vid 12-slaget för att få lite egentid som man och hustru och vakna upp i en fantastisk herrgårdsmiljö som är scenkonstinspirerad med sjöutsikt. Rummet är helt fantastiskt och har ett tillhörande stort badrum med badkar. Något jag och Ola älskar, det är att ta ett bad. Så det var högt på priolistan. En av anledningarna till varför det blev Såstaholm herrgård var inte bara för den underbara sviten eller miljön. Det är så att vi åkte till Såstaholm och åt lunch några dagar innan Ola friade till mig 21/5-21. Vi åkte till Såstaholm på vår 2-års dag 18/5-21 förra året. På något sätt känns det som att vi avslutar där vi började, och nu som gifta!

Självklart kommer ni att få se mer av sviten, här kommer en sneak peak.

Kram, Matina 💗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *