Man och Fru Edström

Bröllop |


Men Vi är gifta och så lyckliga! Nu har det gått två veckor sedan vi sa JA till varandra och det är först nu vi har börjat landa i att vi är man och fru.

21.05.22 blev det vi.
Något som också var så fint var att vi på bröllopsdagen firade 1 år som förlovade. Det var en av de bästa dagarna i mitt liv, som jag kommer att bära med mig och minnas resten av livet.

När man gifter sig är det så många saker som ska klaffa och ske på en och samma dag. Saker som man tänk på och planerat väldigt länge. Nu så här efter bröllopet får jag frågan: hur känns det? Var det som du förväntade dig?
Och svaret är: det känns så fantastiskt och overkligt, lite som en dimma/dröm. Det känns helt otroligt att jag har gift mig med mannen i mina drömmar. Jag hade inte i min vildaste fantasi kunnat drömma om det som nu har skett. Allt var som jag förväntade mig fast tusen gånger bättre. Sedan hade jag föreställt mig många saker som kändes annorlunda. Som ett exempel när jag skulle gå in till Ola i kyrkan. Allt gick så snabbt! Jag tänkte i mitt huvud att jag skulle gå där i slowmotion haha.

Allt var så fantastiskt och det finns inte någonting jag skulle vilja ändra på. På ett sätt vill man bara uppleva samma dag igen, men då skulle den inte vara lika speciell som den var just den dagen. Allt var verkligen perfekt.

Jag tänker att jag ska ta er igenom dagen från början till slut i ett par inlägg, så att ni får uppleva dagen såhär i efterhand med oss. Framförallt med bilderna i fokus, då Liisa Eelsoo som var vår bröllopsfotograf har fångat helt makalösa bilder. Bilderna är helt otroliga, djupa och känslosamma. Varje gång jag tittar på dom får jag tårar i ögonen, och de får mig att uppleva dagen om igen. Jag vill återigen tacka för att vi valde just dig Liisa till vår bröllopsfotograf.

Kram, Matina 💗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *