Bröllopet del två

Bröllop |


Äntligen var vi gifta! Nu satt vi i bilen tillsammans hand i hand medan vår chaufför körde oss runt Vaxholms kärna. Det är svårt att beskriva lyckoruset jag hade i kroppen och hur levande jag kände mig. En helt magisk känsla. Till slut började vi (speciellt Ola) få in en lite ”kunglig” variant på vinkning hahaha.
Vi körde vidare till vår nästa location – Bogesunds slott, där vi egentligen skulle ta bilder inne då vi trodde att det skulle regna. Men som tur var så fick vi inte en droppe på oss den dagen. Vi hade sådan tur att solen tittade fram flera gånger. Jag är glad att vi ändå bokade slottet då vi fick helt fantastiska bilder där. Både ute och inne!
Inne i slottet fångade Liisa verkligen kontrasterna av det vackra och eleganta mot den ruffiga insidan av det rustika slottet.
Flera gånger under fotograferingen fick jag nästan nypa mig i armen. Allt jag hade drömt om och sett framför mig, upplevde jag i stunden och det var bättre än vad jag hade kunnat föreställa mig.
Jag är glad att vi valde att ta bilder efter vigseln, då det var så mycket att tänka på innan. Vi hade vigseln 14:30 så strax efter 15:00 var vi klara och då hade vi 1,5-2 h på oss innan vi skulle vara på Tornvillan för middag och fest. Jag är så glad att jag och Ola fick tid för varandra efter vigseln, bilderna blev så avslappnade och vi fick vara i vår egna lilla bubbla och landa i att vi hade gift oss.
Här kommer underbara bilder från Bogesunds slott 💖

Kram, Matina 💗

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *