Bröllopet del tre

Bröllop |


Det kändes helt magiskt att gå från sal till sal i det vackra slottet. Efter fotograferingen begav vi oss till Tornvillan där alla gäster väntade för middag och fest. Vi anländer med vår fina bil och blir direkt serverade champagne för brudskål. Där stod vi nygifta med alla vi älskar.
Efter brudskålen tar vi bilder på alla gäster tillsammans med oss samt bilder på oss med marskalkar och brudtärnor.
Därefter börjar middagen. Det är först nu man börjar smälta allt och landa. Men ganska snabbt börjar vi båda bli nervösa för talen och vår dans (och jag som också skulle sjunga för Ola 😅). Vi äter middagen som var alldeles ljuvlig och avslappnad. Ett stort tips är att bryta sig loss från det traditionella med honnörsbord och sitta själva. Jag och Ola satt tillsammans med en pall framför oss, så att vem som helst kunde komma och prata med oss under kvällen. Under middagen har vi så fina samtal med våra nära och det hålls så fantastiska tal. Innan desserten håller jag mitt tal till Ola och efteråt känns det så skönt. Det var känsloladdat att hålla talet, tårarna sprutade så att jag knappt såg vad jag läste.
Vi hade kommit överens om att skriva det kvällen innan (så att ingen kände att man behövde kunna det utantill). Efter desserten håller Ola det finaste talet till mig som jag kommer att bära med mig resten av livet. Efter middagen och desserten med tårta så rundar vi av för att inleda första dansen och festen. Det blev succé och vi satte alla steg med inlevelse haha. Sedan börjar festen och alla är uppe och dansar, unga som gamla, bland annat min mormor och morfar som är 90 år. Det var så fint. Även fast ACDC var på så dansade de sin fina vals. Sedan var det dags för mig att sjunga för Ola. En låt som jag hade skrivit om av Billy Opel (en artist som vi lyssnat på sen vi träffades). Detta blev också så lyckat hur nervös jag än var. Billy hade även skickat en hälsning till Ola som var väldigt uppskattad.
Sedan fortsatte festen ända till midnatt och oj vad vi dansade. Jag får inte heller glömma karaokemaskinen! Som också var stor succé och en härlig stämningshöjare.
Vid 00.00 kom vår skjuts som kört oss tidigare på dagen och gästerna sa hejdå genom att tända tomtebloss. Allt var verkligen så perfekt och vi njöt av varje sekund.
Vi åkte vidare till hotellet och vår bröllopsvit ”sjunde himlen” som var helt otrolig. Mer om hotellet i ett annat inlägg. Natten var för övrigt helt magisk 🥰

Kram, Matina 💗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *