Livets fina möjligheter

img_0064

Tänk att livet har så mycket vackert att ge, dag in dag ut. Man vet aldrig när något helt fantastiskt händer eller när något helt oväntat väntar smygande runt hörnet. Det kommer vi aldrig veta i framtiden heller, och det är de som är så spännande i livet. Däremot så vet jag och kommer aldrig att glömma dagen jag sprang på Torbjörn på Smålands minsta uteställe. Nej aldrig skulle jag tro att killen i baren skulle bli min blivande man. Men sedan första flirtande ögonblicket i baren den 1 december 2012 är jag fast, förtrollad och lyckligare än jag någonsin kunnat föreställa mig.

Vår resa började ganska exakt från dagen våra blickar möttes och sedan dess har allt rullat på små rosa moln. Genom åren har vi upplevt oerhört mycket vackert tillsammans men den största och vackaraste av dem alla, då mannen i mitt liv gick ner på knä och ställde den stora frågan.

Nu är det midsommar och vi tänker njuta med familj, vänner, god mat och massa skratt.

img_0071

Önskar er alla en underbar midsommar, passa på att slappna av tänk på allt fint och njut av att bara vara.
// Monika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *