Horisontalläge

img_0080

DramaljKroatien

När jag och Torbjörn började planera vårt bröllop var vi väldigt överens om att vi ska njuta på vägen till den stora dagen. Vi lovade varandra att inte stressa men även att göra de som vi brukar i vanlig ordning. Det vill säga att resa, eftersom det är en sån stor del av vårt liv och kommer alltid att vara. Idag måndag intar jag horisontalläge på en stenig klippa i underbara Kroatien och planerar vidare på detaljer inför vår kommande dag. Eftersom vi har kommit en väldigt lång bit på vägen i vår planering så kommer jag att uppdatera bloggen både realtid och tillbaka blickar på hur vår planering, våra funderingar och vägen hit till idag sett ut.

Tips på vägen till Bröllopet

– Börja planeringen i god tid.
– Se till att samla mycket information och   inspiration.
– Njut av planeringen då tiden bara rusar iväg.
– Unna er resor, middagar etc på vägen.
– Stressa inte över småsaker, lär er att delegera uppgifter så inte allt faller på er.

Happy Week
// Monika

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *