Datum för stora dagen

img_0087

Fotograf: Palkó György


Bröllopet

En helt sagolik förlovning, en perfekt helg och en helt fenomenal fest för pappa blev som ett startskott inför vår framtid. Denna spektakulära helg kunde inte leda till något annat än att vi genast satte oss ner och började fila på när vi skulle hålla den stora dagen, men framförallt VAR?

Jag har länge haft i tankarna att gifta mig på ett ställa där jag kan känna wow this is the place. Visst finns de många underbara och speciella ställen både i Sverige och världen över, men jag tror de bara finns ett ställa som man direkt känner att, this is it! Och jag visste att när vi hittar de stället så kommer både jag och Tobbe att känna känslan.

This is it!

Letandet satte vi igång med ganska direkt efter att vi landat hemma i vardagen igen. Vi bestämde oss för att dela upp allt i två delar. En del var att leta efter bröllopsställe i Sverige och del två var i Ungern. Eftersom jag har koppling till Ungern va de ganska självklart att ett av alternativen var att leta där också.

Vi visste ganska direkt vad vi ville ha! Ett storslaget bröllop med den där lilla extra finishen. Vad gäller stora fester tycker jag personligen att man ska utgå från hur man är som person. Och därmed var vårt val väldigt enkel, då både jag och Torbjörn är väldigt måna om vår familj och våra vänner, var de självklart att det skulle bli en bal på slottet.

Och från ingenstans dök den upp! Drömmarnas dröm till herrgård, slott, palats! Jag vet inte riktigt vad vi ska kalla det, men en sak är säkert! Platsen vi ska bli fru och man är som tagen direkt ur en dröm och bröllopet kommer att äga rum i Ungern i en stad som heter Debrecen.

img_0092
Fotograf: Palkó György
img_0094
Fotograf: Palkó György

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *