Valet av brudtärnor

Foto: Forever Photography Studio från Pinterest

My Bride Squad

Under själva planeringen och vigseln är de viktigt att ha stöd från personer som känner dig väl och som man kan vara sig själv med. När vi väl hade bestämt oss för att den stora dagen kommer att äga rum så var jag väldigt ivrig med att få fråga mina vänner om de vill bli mina tärnor. Mina närmsta vänner som känner mig utantill och som kan ge mig de stöd och support jag kommer att behöva under resan samt under den stora dagen. För mig var de oerhört rörande och ett stort ögonblick att få skicka de personliga inbjudningarna till tjejerna. Jag visste och vet att dessa fantastiska tjejer kommer göra min och framförallt vår resa oförglömlig.

Låt mig nu få presentera min tappra skara som kommer vara med mig bland blod, svett och tårar. En kombination av 5 helt bedårande tjejer som med sina egenskaper kommer ge den bästa supporten man som brud kan önska sig. 5 galna tjejer som inte bara kommer göra min resa till bröllopet fantastisk utan som idag och för alltid kommer att vända upp och ner på min värld! Love you all!

My bride squad

Terese
Min bästa vän sedan gymnasietiden och förmodligen den brudtärna som känner alla mina sidor! Terese är en tuff brud och en vän som alltid kommer att finnas där oavsett vad.

Dorottya
Min bästa vän sedan många år tillbaka och tillsammans har vi upplevt många fina och galna stunder både på hemmaplan med även utomlands! Tea är en fantastisk tjej som även har fått den ärofyllda rollen att bli min made of honor!

Tünde
Är som en äldre bästa syster för mig, hon vet vad jag vill genom att bara titta på mig och det går inte en dag utan att vi hörs av. Hon är en tjej med både fötterna på jorden och en vän som alla borde ha.

Emelie
Vår allas golfstjärna som jag lärde känna när jag flyttade till Stockholm för snart 3 år sedan. Första gången jag träffade Emelie sa de bara klick och sedan dess är hon en unik vän som finns där för en och som jag är evigt tacksam över att ha lärt känna.

Renáta
Bosatt i Ungern och min vän sedan barnsben. Vi känner varandra väldigt väl och är oerhört måna om att varje år genomföra våra tjejresor tillsammans med våra mammor.

img_0097

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *