Dresscode

Foto: Via Etsy

Spektakulärt, vackert, glamouröst och avslappnat. Många vackra ord i en mening! Men det är de vi vill ha fram när vi tänker på vårt kommande bröllop och därmed vår klädkod till bröllopet. Eftersom vi har valt ett ställe som erbjuder de där lilla extra var de självklart att vi inte skulle bara ha en enkel simpel klädkod som kavaj men inte heller något som blir för mycket för lokalen och helteheten, dvs frack. Så valet att landa där mellan. Därför var valet av klädkoden mörk kostym ganska givet för oss. Personligen tycker jag mörk kostym är elegant och dressat och väl passande till vårt tema och helgen i sig. Det är även viktigt att vara tydlig med klädkoden på inbjudan för att inte skapa en förvirring för gästerna. Klädkoden har vi valt att skriva ut på inbjudningskortet samt vår hemsida som vi har inför bröllop.

Mina tärnor har vi valt långa fina klänningar till så de kan matcha mig och heltheten. Men även en utstickare från temat mörk kostym, då mörk kost oftast inte innebär långklänning. Vi tror och hoppas att mörk kostym kommer lyfta hela bröllopet och alla kommer vara oerhört eleganta.

img_0153
Foto: Barcelona bridal week
img_0156
Foto: By Chloe – Happywed.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *