Låt kreativiteten flöda

Bröllopsmusikens ljuva stämma, blandat med discodansens rytm ger mig gåshud av lycka. Med enbart 75 dagar kvar till bröllopet sitter jag mitt på vardagsrumsgolvet och pysslar och är oerhört kreativ. Jag längtar något obeskrivligt till vår stora dag och helg.

Detaljer

Vi har från första början varit överens om att vi vill ha ett bröllop med extra allt men vi vill även ha detaljer som sticker ut. Som till mycket annat kan man köpa på sig stora berg av fina dekorationer och små saker till bröllopet. Men självklart går inte detta för då spräcker vi budgeten med hästlängder. Därför samlar jag mängder med inspiration och försöker vara kreativ på egen hand, det blir inte bara billigare utan man sätter även sin egen prägel och sin egen touch på bröllopet.

Presentbox

I ungern är traditionen att man ger pengar i kuvert till bröllopsparet som gåva. Bröllop anses som en ny start på livet tillsammans och då ska man bidra till brudparets framtid i form av pengar. För att inte ta emot pengar i en tråkig låda eller korg så bestämde jag mig för att designa något eget som passar in i vårt tema och som känns som vi och är unik.
Med några meter tapet, en skolåda, lite klister och en mysig kväll kan man få fram en sån här fin skapelse till kuverten. Lådan är inte riktigt färdig men jag är på god väg!

Färdig bild på Kuvertboxen kommer senare.. Då den fortfarande saknar de där extra fina detaljerna.
img_0166 img_0170 img_0164

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *