Honeymoon

img_0182

Photo credit: moneycrashers

Smekmånad

Många tankar och funderingar har dykt upp längst med vägen, vart vill vi åka, vad vill vi se och göra. Förr i tiden åkte man på smekmånad i en hel månad men idag ser det annorlunda ut, vi har valt att vara iväg 2 veckor. Oavsett längd på resan så är det för oss viktigt att man åker till ett ställe man känner att man kan koppla av, vara med varandra och bara njuta av alla fina stunder vi precis upplevt, och självklart alla fina stunder vi kommer att få uppleva framöver. Det är ju trots allt vi tillsammans som gör resan romantisk men att välja en plats som gör det lilla extra är ju bara plus.

Efter mycket velande fram och tillbaka har vi nu äntligen bokat vår bröllopsresa. Vårt första önskemål var att besöka Maldiverna, men efter mycket om och med valde vi att inte åka dit. Maldiverna ser ut att vara helt faktiskt och en perfekt plats för att bara njuta av resan. Men vi kom fram till att det inte riktigt är vi, att ligga på samma strand i 2 veckor och inte minst att vara fast på samma paradisö i 2 veckor.

Bali

Valet föll till slut på ett annat paradis, nämligen Bali! Förhoppningsvis får vi hela paketet vi letar efter! Det vill säga, underbart väder, god mat, lyxigt hotel med egen pool och vita stränder. Nu känns allt så mycket närmre och så himla verkligt, jag lever fortfarande på små rosa moln där jag inte riktigt har förstått att jag ska få gifta mig med min stora kärlek och min dröm. Bröllopsplaneringen hittills har flytit på och vi njuter verkligen längst med vägen.

img_0179
Photo: Bernadette Gilbertas
img_0175
Photo via: Fairmont Sanur
img_0180
Photo credit: Booking.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *