Hitta Stilten

img_0183

Foto: Cory Kendra Photography

En bedårande vacker brud som promenerar nedför altaret i en väl uppsydd, en väl designad klänning, där varje liten detalj får modeälskarna att gapa av avund. Och inte på tal om de perfekt uppsatta håret med levande blommor i och en svallande lock som matchar hennes perfekt formade ansikte. En sminkning som får hennes skönhet att lysa rakt igenom alla. Men vänta nu!!! Ett bröllop har väl inte bara med bruden att göra? Nej definitivt inte!

Mannen

Nej så klart inte, ett bröllop handlar om både bruden och brudgummen. Därför är det lika viktigt för min kära Tobbe att hitta sin klädsel som för mig. Hur tänkte vi här då? Det kan vara lika klurigt för männen att hitta sin klädsel och framförallt sin stil som för bruden. Tobbe var från första början väldigt säker på att han ville ha något fint elegant och unikt som speglar honom. Men även något som kan matchas ihop med hans Bestmans.

Valet föll på en elegant ganska mörkblå kostym men lyster i. En passande fin väst i samma fina blåa färg samt en vit skjorta med dubbel manschett. Till detta har han valt att matcha och ge klädseln en extra touch i form av en kravatt samt en passande näsduk. Kravatten kommer att gå i tonerna kräm, ivory och guld. Till detta kommer han att använda bruna detaljer så som bruna skinnskor, brunt bälte samt en elegant klassisk brun klocka.

Jag säger bara Wow! En kombination av dessa färger och former är som gjort för Tobbe, han kommer vara en sån stilig modenisse.

img_0186
Foto: Justine Milton

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *