Från den bästa sidan

img_5943

Med enbart 64 dagar kvar till vår stora dag är vi mitt uppe i vår stora planering. Vi har längst med vägen tagit det ganska lugnt och fixat och trixat när vi har haft tid eller kommit på en bra idé. Men nu börjar veckorna och dagarna bli färre och bröllopet närmar sig med stora steg.

Både jag och Tobbe har semester och därför passar vi på att småfixa med saker som tar tid och energi samtidigt som vi passar på att verkligen njuta av underbara dagar hos våra föräldrar i Småland och Blekinge.

Hindersprövningen är underskriven och inskickad och vi har börjat fila på bordsplaceringen. Under tiden som vi planerar passar vi på att fylla dagarna av det som vi älskar mest och vi ser till att njuta ordentligt av semestern.

img_0203 img_0204

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *