Första intryck

Bröllopsinbjudan

Längst med vägen funderade och klurade vi en hel del om hur våra inbjudningskort skulle formas. Vår tanke och vår önskan var att skicka ut ett kort som ska ge våra gäster ett riktigt spännande första intryck av hur vårt bröllop kommer att vara, men även ge en liten hint om vad de kommer att få uppleva på vår stora dag och helg. Vi ville att de skulle få en känsla av romantik blandat med lyx. Våra gäster skulle även få en uppfattning om vårt tema och den röda tråden genom bröllopet.

Efter många timmars pysslande, klippande, klistrande av både blivande svärföräldrar och mina föräldrar blev korten äntligen färdiga. Vi blev oerhört nöjda över resultatet och responsen blev över förväntan. Alla timmar vi har lagt ner på att hitta rätt guldband, rätt färg på korten och rätt hjärta som symboliserar vårt bröllop, alla dessa timmar belönade sig i form av fina ord till slut.

Material – inbjudningskort

  • Specialbeställda ljusa krämfärgade bottnar med mönster.
  • Guldband
  • Hjärtstickers
  • Glitterpapper för text
  • Sidenband
  • Inredigerade blommor (flera timmars pysslande av Tobbe)

För oss är det oerhört viktigt med helhetskänsla och detaljer, men mest av allt för mig. Då jag är så petig och noggrann med faktorer i både vardagslivet och arbetet ville jag att vi inte enbart skulle skapa ett vackert inbjudningskort utan även ett minne för våra gäster.

// Monika

img_0209
doodle_2017-08-01t21_17_40z

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *