En oväntad kväll

img_0244

Möhippa

Då kom den, från ingenstans slog den ner som blixt och dunder! Min möhippa! Helt oväntat och inte en blekaste hade jag när eller var den skulle ske, eller om de överhuvudtaget skulle ske?!

Fredag eftermiddag, lite sliten, lite trött efter semestervecka som rullat i ett är jag och min mor på väg till min fina kusin Anna på lite eftermiddagsfika, trodde jag ja! Men de jag inte visste var att bakom dörren och inne i Annas och deras lägenheten lurade 9 galna tjejer.

Team Bride

Kvällen och natten var helt perfekt, den innehöll allt från lekar till sång och väldigt mycket dans. En mysig middag där vi förmodligen skrämde iväg resten av gästerna från restaurangen och återigen bara en massa skratt, dans och väldigt mycket kärlek.

Jag skulle kunna skriva en novell om hur fantastisk kvällen var men jag låter nu dessa underbara bilder tala.

Återigen vill jag tacka bästa Team bride för världens bästa Möhippa! Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag tycker om var och en av er och tanken att ni ska vara med på vår stora helg gör mig så rörd. Älskar er alla!

img_0243
img_0249
img_0245
img_0246
img_0250
img_0248
img_0242

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *