Perfektionist

Foto: Palkó György

Bröllop utomlands 

Att vi från början var överens om att ha vårt drömbröllop utomlands var det ingen tvekan om. Vi visste att det skulle medföra lite extra arbete och mer planering för oss, men de var vi väldigt beredda på. När vi hade bokat hotellet och bandet till vår stora dag var det nu dags att åka och titta på vad vi egentligen hade bokat. Och precis som vi trodde var anläggningen som en dröm, en saga men samtidigt väldigt mycket det vi ville ha. Det var helt enkelt perfekt.

Det var en oerhörd stor lättnad att få åka till hotellet och prata igenom mat, dukning, hotellrum, vigsel etc med hotellelpersonalen. Allt blev så mycket klarare och framför allt gav de oss en möjlighet att gå vidare i planeringen. Resan genomförde vi i Mars, strax innan vi skickade ut våra inbjudningskort. Detta för att vara säkra på hur de sista detaljerna skulle vara på inbjudan.

Både jag och Tobbe är väldigt mycket perfektionister så för oss var de en lättnad att få svar på alla 1000 frågor vi hade till hotellet. Detta gjorde dock inte så att vårt jobb inför bröllopet skulle bli mindre, snarare mer! Vi var väldigt noga med att fota alla detaljer och skriva ner mycket information så det inte är så enkelt att bara *åka* dit om man missat en detalj.

Bokningar

Under våra 3 dagar i Debrecen hann vi med att fixa det viktigaste. Vi tillbringade några timmar på anläggningen för att få ihop alla bitar inför kommande planering. Vi hann även boka in frisör för bröllopsdagen samt provsmaka tårtan. Sist men inte minst hann vi även träffa vår vigselförrättare och diskutera igenom vigseln med henne.

Resan gjorde vi tillsammans med mina föräldrar samt Tobbes föräldrar. Då kunde alla vara med och tänka samt säga sitt.

Nu är det enbart 54 dagar kvar till vårt bröllop. Jag är oerhört nervös och det är väldigt mycket kvar att göra! Under min semester har jag suttit ner flera timmar varje dag och försökt få ihop alla detaljer så bra det går. Men samtidigt är det helt underbart att planera och dona, det är så roligt och lärorikt, jag skulle kunna göra detta om och om igen!

img_5323
Här samlar min mamma inspiration inifrån festlokalen.

img_5337

img_0257
Foto: Palkó György
img_0258
Foto: Palkó György

One thought on “Perfektionist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *