Alla brudars dröm

fullsizerender

Min stora dröm har blivit verklig, så som många andras! Att äntligen få ha mitt eget sagobröllop! Den stora helgen och stora dagen närmar sig allt fortare och jag får varje dag nypa mig själv för att jag verkligen ska förstå att det är sant!

Bruduppsättning

När vi bokade in frisören genom några vänner vi känner visste jag inte riktigt vad som väntade eller vem frisören var. Jag litade helt enkelt på våra bekantas rekommendation och visste att det skulle bli bra. Men det jag inte visste var att det skulle bli helt perfekt! Det visade sig att min frisör, han som ska fixa mitt hår till bröllopet är en ung oerhört kreativ och kunnig frisör som har vunnit många bruduppsättningstävlingar i Europa! Wow, är de sant ska jag få ta del av de här.

När jag insåg hur bra han är och vilken provuppsättning han gjorde på mig var vi ganska överens om att vi ska försöka boka in honom hela dagen innan själva bröllopet. Det vill säga att han inte enbart kommer att göra min bruduppsättning utan han kommer att hjälpa till med utvalda gästers uppsättningar. Tex min mamma, blivande svärmor, mina brudtärnor och så långt listan kan fyllas på ska vi försöka få med alla tjejer samt damer att få bli extra fina innan vårt bröllop. Men detta räcker inte! Han tävlar tillsammans med en sminkös som även hon ska vara med hela dagen och få piffa till alla lite extra!

Vi är så oerhört glada att få kunna erbjuda detta till våra gäster som en extra liten present. Då kan man verkligen slappna av och njuta av hela bröllopshelgen!

Från dessa skapelser har jag fått min inspiration och en kombination av dessa kommer smälta in utmärkt tillsammans med min fina brudklänning. Till detta har jag planerat att ha pärlor i öronen samt ett armband som matchar till örhängena.

Vill även tacka för alla fina kommentarer jag får här på bloggen!

Önskar alla en fin kväll
Kram Monika

img_0262
Foto: Aga Jones Photography via Style Me Pretty

img_0263
Foto: Sandra Marusic via hochzeitswahn.de
img_0264
Foto: U me us studios via Style Me Pretty

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *