Är allt så enkelt?!

img_0268

Planeringsplats fredagkväll med grillning

Är bröllopsplanering En dans på rosor, en enkel resa längst med vägen? Eller finns det farhågor som dyker upp oväntat. Jag har under vår resa fått 1000 frågor om hur det går med bröllopet och är de så enkelt som det verkar.

Mitt svar är NEJ! Det är inte enkelt, det är oerhört tidskrävande och energikrävande. Men samtidigt är det oerhört lärorik och helt underbart! Tänk att få göra något så stort bara för sig själv, att planera själva och pyssla med hemligheter här och där för att sedan släppa den stora *bomben* på bröllopsdagen. Dvs allt man har suttit med i timmar och snart ska äntligen våra fantastisk gäster få ta del av allt.

Just nu befinner jag mig i den tyngsta perioden hittills gällande bröllopsplaneringen. Jag är orolig för varje detalj och vill att allt ska bli perfekt. Det är mycket som ska klaffa och sitta på plats inför vad som komma skall.

Farhågor som dyker upp

* Får vi ihop allt som ska fixas innan
* Kommer tiden att räcka till med allt vi har kvar att göra
* Blir blommorna på borden som jag har tänkt mig
* Hittar vi de perfekta ramarna till bordsdekorationen (bordsnummer)
* Kommer vi att hitta rätt ljusstakar för alla bord jag vill ska dekoreras?
* Kommer maten vara som utlovat
* Tänk om jag snubblar i min klänning nedför trapporna
* Kommer min beställning att anlände i tid från Kina med all småkrafs vi ska använda till den sista finishen

Listan kan göras väldigt lång och fyllas på med helt onödiga saker. Det vill säga hälften av det som jag är stressad över är helt enkelt struntsaker och bitarna kommer med tiden att falla på plats. Mitt motto i livet har alltid varit det löser sig! Men Just nu är den tron inte lika stark! Däremot njuter jag något oerhört på vägen för jag tycker att detta är de bästa jag någonsin har gjort! Att få koordinera Sitt eget bröllop, att få delegera uppgifter till min omgivning jag vet fixar vissa delar bättre än vi och att bara kunna sätta sig ner och detaljerat göra allt enligt våra önskemål. Den känslan går inte att beskriva! Den är beyond the borders!. Med facit i hand skulle jag lätt vilja koordinera fler bröllop! Men inte mitt eget! För de gör jag förhoppningvis bara en gång!

Önskar alla mina fina läsare en underbar lördagkväll! För oss gäller god mat, ett glas bubbel och självklart planering, planering och åter planering!

// Monika

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *