Ett hav av blommor

img_5807

Det finns ett hav av vackra blommor där ute som man kan göra bedårande arrangemang av! Men det finns även ett hav av vackra färger! Hur ska man då välja rätt? För mig är det oerhört viktigt att även blommorna ska passa in i temat och därför har vi valt att hålla de enkelt men vackert.

För att få till rätt blommor på respektive plats har jag tittat oändligt mycket i tidningar, inspirationsbilder på nätet osv. Jag har en ganska tydlig bild framför mig, men jag vill ju inte missa något bättre genom att inte titta runt och få låta inspireras av andras vackra skapelser.

Brudbukett

Brudbuketten kommer också att vara i centrum samt i fokus, därför är de den jag har lagt ner mest tid och fundering på! Buketten måste spegla mig och min helhet. Därför har jag till detta valt ljuva krämfärgade rosor samt en ljus ljus rosa ton till min bukett, för att inte enbart ha rosor har jag valt att fylla ut med krämfärgade nejlikor. Dessa har en väldigt bra hållbarhet och håller sig fina under en längre period tillsammans med rosorna. Som en extra detalj och en perfekt finish på min bukett har jag valt att sticka i pärlor lite här och där på ett fint arrangerat sätt.

Inspirationsbilder till min brudbukett

img_0273 img_0280
Foto:Bild 1: Darin Fong Bild 2: Keith Cephus

Blommor till vår stora dag

* Blombukett till mig
* Blombukett som jag ska kasta till en förhoppningsvis blivande brud
* Tärnornas bukett
* Corsage till Tobbe
* Corsage till hans bestmans
* Blommor till vår spegel med bordsplaceringarna
* Bordsdekorationen
* Hunörsbordet

Vi har till alla dessa arrangemang valt att ta hjälp av en ung kreativ tjej som finns på plats nere i Debrecen. Hon och jag har daglig kontakt gällande våra tankar och idéer och hon är oerhört hjälpsam och kommer med väldigt bra tips på hur vi ska tänka kring helheten.

img_6019 img_6020

Måndagkväll och sol, vad passar inte bättre än en löprunda. För mig är det viktigt att komma ut och ventilera, annars hade jag kunnat pyssla med allt kring bröllopet dygnet runt! Jag bara älskar det och får aldrig nog!

Önskar alla en fin kväll
// Monika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *