Fortsättning Ett hav av blommor

img_0297

Foto: SMS Photography

Torsdagkväll

Veckan har gått i ett och med enbart 44 dagar kvar känns det helt overkligt men samtidigt smyger mer och mer uppgifter på som skall vara klara inom snar framtid.

I mitt förra inlägg berättade jag lite om hur vi har tänkt kring blomsterdekorationerna. Men idag tänkte jag berätta lite om den svåraste biten, nämligen dekorationen som ska pryda alla våra runda bord där gästerna ska sitta samt honnörsbordet! Jag har haft en klar bild framför mig hur jag önskar att det ska vara, men när det väl kom till att jag ska förklara för vår florist blev det genast mycket svårare. Därför är vi så erhört tacksamma att hon kommer med många tips och idéer gällande blomdekorationerna.

På borden där våra 120 gäster ska sitta kommer det att vara ett ganska stort arrangemang av blommor. Detta kommer självklart följa temat guld samt vårt tema för blommor, dvs krämfärgat. Däremot har jag valt att lägga till lite störa blommor tillsammans med rosorna samt gröna och guldiga blad som kommer att sticka fram ur arrangemanget.

Följande bilder har inspirerat oss till vårt slutval!.

img_0290Foto: Jacqueline Campbell via Pinterest

img_0294
Foto: Greer Gattuso via Pinterest

För att njuta av resan på vägen till vårt stora bröllop är det nyttigt att ibland ta lite paus från allt jobb. För min del har det blivit en hel del sena nätter och tankarna som snurrar omkring! Jag vill ju självklart att allt ska bli så bra som möjligt. Vartenda detalj är viktig för mig men även för Tobbe. Så nu har jag och min brudtärna bokat en spontanresa ner till Budapest och imorgon vid den här tiden befinner vi oss i vår favoritstad! Vi behöver vara tillsammans, planera lite och fånga några sista soltimmar!

Önskar alla en fin kväll så lovar jag att uppdatera från vår lille planeringsresa i helgen!

img_0298

Kram Monika

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *