Budapest

img_0304

Planeringshelg

I fredags satte jag och min brudtärna Tea oss på flyget ner till Budapest! Vi behövde en helg tillsammans där i lugn och ro kunde njuta och bara få umgås med varandra! Varje år i augusti eller september gör vi en resa ner till vår absoluta favoritstad. I år ingick det även en massa bröllopsplanering och förberedelser inför vår stora dag! Vi kom gemensamt fram till en hel del, men detta kan jag tyvärr inte avslöja här då det är en överraskning på bröllopet! Men den som väntar på något gott…..

Bjuder på lite bilder sen vår underbara helg i värmen.

img_5665
Basilikan i Budapest
img_0307
Made of honor

img_5664
Godishyllan på Vår absoluta favoritcafé

img_0301 img_0302 img_0303 img_0305
Vid Lanchid – kedjebron

img_0306
Parlamentet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *