Dekoration

img_0141

Foto: Kathy Thomas

Alla små detaljer räknas, allt som får bröllopet att bli unikt och på vårt sätt. Jag har suttit i timmar och filat och planerat hur jag vill att alla bord och allt runt om kring ska vara dekorerat. Man skulle kunna fixa och trixa med hur mycket som helst, men helheten ska vara stilren och följa vårt tema! Och självklart för att spara pengar på all krimms kramms så har jag valt att beställa mycket via nätet. Pö om pö dimper dekorationerna ner i brevlådan och man kan inte sluta överraskas hur fina saker man kan hitta för en billig peng.

Dekoration som vi har beställt via nätet

Mr & Mrs träbokstäver i guld! Helt perfekta till vårt honnörsbord.
– Tyll som vi kommer att hänga som rosetter på trappan ner till vår vigselplats! Som för övrigt redan är dekorerat med tusentals blommor.
– Penna med fjäder och ett fint ställ i guld. Detta till att ge en extra lyxig känsla när man skriver i vår fina gästbok.
– Mr & Mrs som vi ska ha på bröllopstårtan. Tyvärr var denna i trä och inte guld, men de fixar jag med lite sprayfärg och glitter!
– Vita stora 45 cm fjädrar som ska pryda presentbordet. 

Kan verkligen rekommendera att titta runt noga på internet, man kan hitta oerhört fina saker till en bra peng. Därmed känner man också att man fått mycket för pengarna och man kan istället lägga mer pengar på andra saker. Och tänk vad man kan lyfta helheten med små häftiga detaljer utplacerade på noga utvalda platser i bröllopslokalen.

img_0308
img_0310

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *