Fredagkväll

img_0316

Foto: Palkó György

36 dagar

Helt ofattbart men samtidigt helt fantastiskt att om 36 dagar står vi där som hustru och man. Tiden sedan vi bestämde oss för att gifta oss och ha vårt drömbröllop har bara flugit iväg.

Det är fredagkväll och jag har som alltid fullt upp efter jobbet med mycket som ska fixas planeras. Och idag är ingen vanglig fredagkväll utan idag är de Tobbes svensexa! Jag sitter på helspänn här hemma och väntar på att grabbarna ska bidra med lite bilder! Mer om detta i ett senare inlägg! Själv har jag satt mig ner och börjat fila på bordsplaceringen!

Jag och Tobbe kan med ord inte beskriva hur oerhört tacksamma och rörda vi är att det är så många som väljer att fira vår stora dag tillsammans med oss. Hela 120 fantastiska och helt underbara människor kommer att dela glädje, skratt och tårar med oss helgen den 30 september! Kan ni förstå?! 120 gäster! Vilket sagobröllop, men ack så nervöst att vandra ner för altaret med 240 ögon på sig! Men samtidigt vilken känsla det måste vara? Längtan till vår stora dag är obeskrivlig.

Bordsplacering

Med 120 gäster kommer det en hel del jobb också, det vill säga gästerna ska inte bara bjudas in utan de ska även placeras på bästa möjliga ställe för att se till att bröllopet blir riktigt lyckat för alla. Det är viktigt att gästerna ska trivas ihop och framförallt ha roligt tillsammans. Det som gör vår bordsplacering extra spännande är att våra gäster talar tre olika språk, ungerska, engelska och svenska! Detta är också något som vi behöver ta hänsyn till.

Vi har försökt att placera någon som kan både svenska och ungerska vid ett bord för att personen i fråga ska kunna översätta nödvändiga saker. För oss är detta en rolig utmaning! Förmodligen kommer vi att ändra placeringarna några gånger till innan vi är helt nöjda! Men så länge, önskar jag alla en fin helg! Själv ska jag fortsätta pyssla här hemma med mina små runda bord!

Att tänka på vid vår bordsplacering
Gifta eller ogifta
– Vilka eller vilket språk talar de
– Blyga eller utåtriktade
– Äldre eller yngre
– Släkt eller vänner
– Särskilda önskemål från gäster

img_0315

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *