Groom Tobie

img_0320

Groom to be (Tobie)

Ett vykort här ett vykort där. Frågetecken här och oro där! Vad snurrade egentligen i Tobbes huvud när ena vykortet efter det andra trillade ner i postlådan med avsändare sven6an. Vykorten anlände till olika destinationer  beroende på vart Tobbe just då befann sig och detta med olika motiv och hälsningar. Hans vänner men framförallt hans Bestmans lyckades få Tobbe att fundera i månader när hans svensexa skulle vara.

img_0326

Men till slut kom även hans helg tillsammans med hans underbara vänner! Och Tobbes svensexa var verkligen en hel helg! Ovetandes åkte han till jobbet som vanligt i fredags och hem kom han som en slagen hjälte på söndagen. Helt lycklig och överväldigad över vad hans fantastiska vänner hade ställt till med!

Fredag

Fredagen började med en Fejksvensexa i Stockholm med ett fåtal av hans vänner. Här var tanken att han skulle tro att detta var hans svensexa men att den blev misslyckad pga att vissa grabbar gick hem och andra kom sent och brydde sig inte om kvällen.

Lördag

Vaknar på hotellrummet där han på fredagkväll checkat in tillsammans med hans bror Lasse. Bara det att Lasse var inte längre kvar på rummet utan hans sällskap nu var en påse med kläder och en enkel biljett till Norrköping!

img_0325

Den riktiga svensexa var nu igång och här låter jag bilderna tala för Tobbes helg! Han kom hem i söndags, lagom trött men helt lycklig, överväldigad och oerhört tacksam för sina fantastiska vänner! Som i månader planerat den perfekta svensexa för honom! Tack grabbar! Nu är han redo att gifta sig!

img_0321
img_0323
img_5705 img_5706
img_5707

img_5704

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *