Kärleken är störst av allt

img_0333

Kärleken

Tänk att man aldrig anar vad som komma skall i framtiden! Tänk att man aldrig vet vad som väntar runt nästa hörn! Och tänk att om 30 dagar blir jag och Tobbe hustru och man!

Detta trodde jag aldrig för 5 år sedan när jag träffade min snart blivande man! Aldrig trodde jag att vi skulle uppleva så mycket fint tillsammans under dessa år och som grädde på moset ska vi snart gifta oss! Kärleken är störst av allt och kärleken är den som håller en varm om hjärtat! Jag får bokstavligt talat nypa mig själv varje dag för vad som komma skall! Vår resa sedan vi bestämde oss för att gifta oss har gått så oerhört fort och det har varit så fint! Kärleken bara växer och växer ju närmre vår stora dag vi kommer! Det kanske låter lite klyschigt men jag svävar på små rosa moln trots att vår ”to do” lista bara växer och växer inför bröllopet!

Så låt oss Ibland luta oss tillbaka och njuta av varje stund vi har med nära och kära! Och glöm aldrig att tala om för någon hur du känner för det kan betyda mer än man anar! För jag har lärt mig att luta mig tillbaka trots all stress just nu och njuta av allt fint som livet har att ge!

img_0332

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *