September

img_0337

Foto: tracy weston photography

Nervösa och fullspäckade dagar står framför oss! Nedräkningen har verkligen börjat på allvar! Aldrig trodde vi att tiden skulle flyga iväg så fort som den har gjort! Just nu är det mycket smått som ska fixas inför vår stora dag och allt tar längre tid än vad man har trott. Känns som jag skulle behöva 3 månader till för att få ihop varje liten detalj inför bröllopet. Inte minst tar programblad, bordsplaceringen, menyerna och allt så kallat pappersarbete väldigt lång tid att fixa med.

Inspiration

Med Tobbe arbetar med att få till de perfekta programbladet pysslar jag med detaljerna kring dekorationerna fortfarande! Skulle kunna fortsätta utan stopp för det är så oerhört roligt att få vara kreativ och skapa personliga föremål. Sen är det roligt att kunna hålla temat genom hela bröllopet.

– Ramar till borden är införskaffade
– Fjädrarna för dekoration har anlänt
– Spegel för bordsplacering och övrig information har köpts in (som på bild ovan)
– Glittrigt papper har köpts in till våra programblad.
– Vi har nu äntligen även bestämt oss för vilka ringar vi ska beställa.

Nu ska jag fortsätta med mitt pysslande och försöka landa i verkligheten igen! För igår skedde de oväntade IGEN! Möhippa #2! Som från ingenstans slog det ner, fast denna gång var de med underbara tjejer som inte hade möjlighet att vara med på min första möhippa nere i Småland! Mer detaljer och info imorgon då jag förhoppningsvis har fått lite bilder från vår fantastiskt galna dag!

Önskar alla en fin söndag

img_0335
Fjädrar till dekoration som jag har beställt! Med dessa tänkte vi skapa en sista final touch på presentbordet!

img_0336
Fina guldramar till borden, till för bordsnamn

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *