Möhippa #2

Vem kunde ana att från himlen slog blixten ner igen! Från ingenstans precis som förra gången, om inte ännu mer förvånande denna gång!

Möhippa del 2

Lördag eftermiddag, en helt vanlig dag på jobbet! Massor av kunder att styla och full rulle med rutmisk musik i bakgrunden! Men från ingenstans byter Sandra musik, pluggar in sin iPhone och från högtalarna på högsta volym strömmar – Dont stop Beliveving ut! Jag kan med ord inte förklara min frustration att hon vågar byta från vår musik till sin iPhone! Det är något jag har förbjudit och det vet hon mycket väl om! Jag gestikulerar, ger henne blickar men inget händer! Jo, hon höjer musiken ännu mer! Vad håller hon på med?

Mitt i min frustration dyker de upp, från ingenstans! Mina fina vänner från Stockholm! Det var alltså dags för möhippa nr 2, en fortsättning med tjejerna som inte kunde närvara på min första möhippa i Ljungby! Wow alltså! Det värmer i mitt hjärta att dessa underbara människor planerade en möhippa till för mig! Love you Girls!

Lekar, god mat, härligt sällskap, mycket skratt och dans hela natten lång till barnsligt bra musik är en bra sammanfattning av min möhippa! Nu låter jag bilderna tala om hur min lördag var!

Wow tjejer! tusen tack för en helt fantastisk kväll och natt!

img_5746

img_5744

img_5743

img_5742

One thought on “Möhippa #2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *