Toastmasters

img_6019

Att styra agenda, att vara spindeln i nätet, en toastmasters har en hel del viktiga uppgifter att ta hand om under bröllopet! Men även innan den stora dagen! Mycket ska förberedas och ett så kallat körchema ska planeras.

Svenska vs Ungerska

När vi valde toastmasters var vi väldigt tidigt överens om att vi ska välja två stycken, två individer som känner oss väldigt väl och som passar för uppgiften. För att göra hela bröllopet spännande men samtidigt förståeligt från alla sidor valde vi att ha en toastmaster som enbart kan svenska samt en toastmadame som kan både svenska och ungerska! Valet föll väldigt enkelt på två fantastiska människor som har varit med i våra liv väldigt länge och som känner oss oerhört väl.

Toastmastern – Erik

Även Tobbes bestman! En oerhört cool, ödmjuk, smart och varm människa som Tobbe har känt i flera år! Vi har upplevt många fina äventyr ihop och även jag anser Erik som en av mina närmsta och bästa vänner! Sorry Tobbe! Du får inte ha honom ifred! Så med andra ord var Erik ett självklart val att fråga om han ville bli vår toastmaster!

img_5604
På vår årliga golfresa i Spanien

Toastmadame – Katalin

En roligt galen men underbar kvinna som jag har sett upp till sen barnsben! En kvinna som jag får ha den stora äran att kalla för min fina moster är vår toastmadame! En kvinna med ett stort hjärta och med både fötterna på jorden! Hon tar alla med storm och sprider värme runt om kring sig och talar både svenska och ungerska! Hon kommer att få hålla i många trådar på bröllopet och snabbtänkt bör hon också vara då det gäller att översätta allt som Erik säger och gör! Men katalin är mer än skapt för denna uppgift! Med hennes charm och humor kommer hon och Erik att vara de bästa toastmasters man någonsin kommer att kunna önska sig!

Vi är oerhört tacksamma att ni har valt att dela vår stora dag med oss på ett speciellt sätt! Att få ha planerat tillsammans med er har känts väldigt bra! Nu ser vi fram emot vår stora dag och era hyss som ni fördmodligen kommer att hitta på!

img_0345
You and me and coffee! Bästa combo!

We Love You!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *