Vår resa

När jag fick möjligheten att börja blogga för Allt om bröllop om vår resa till vår stora dag visste jag inte riktigt vad som väntade.

Men med facit i hand, efter några månader är jag mer än tacksam för denna möjlighet som jag har fått! Det är verkligen en ära och lärdom att blogga. Framförallt trodde jag inte så många tankar skulle dyka upp längst med vägen och att jag haft en möjlighet att dokumentera allt. Jag är helt säker på att om jag inte hade bloggat om vår resa till bröllopet hade jag aldrig skrivit ner alla tankar och idéer på samma sätt. Jag har skrivit ut alla inlägg jag har gjort på bloggen och tanken är att det ska bli som en liten bok, en bröllopsplaneringsbok! Som vi och förhoppningsvis våra framtida barn kan bläddra i och läsa om hur vi förberedde oss inför vår stora dag.

Så ett tips för er alla där ute som är i bröllopstankar! Dokumentera allt, börja blogga, skriv en dagbok, vad som helst! Känslan är underbar när man kan gå tillbaka till äldre inlägg och läsa vad jag hade i hjärtat just då! Självklart finns känslan kvar, men inte alla små detaljer!

Stormsteg

Vårt drömbröllop närmar sig med stormsteg och vi är lyckligare än någonsin och vi känner att alla bitar börjar falla på plats och *att göra listan* blir allt kortare och kortare. Jag har nu två arbetsdagar kvar innan jag beger mig ner till Ungern och bröllopsveckan kan då börjar på riktigt!

I tidningen

Igår passade jag även på att besöka närmaste matbutik för att införskaffa mig nya numret av Allt om bröllop! Och wow vilken häftigt känsla det var att se sig själv på en av alla fantastiska sidor.

Nu är det enbart 11 dagar kvar till bröllopet och det innebär ännu mer fixa och trixa, ännu hårdare träning och ännu tidigare morgonar.

Önskar härmed alla fina läsare en underbar söndagkväll! Nu ska jag bege mig till sängs då jag ska försöka göra måndagen till två dagar istället för en! Effektivitet Monika effektivitet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *