Längtan är enorm

(Vyn från vår kvällspromenad)

Nu börjar det närma sig på riktigt! Och längtan till vår stora dag är enorm!

Jag har under hela tiden känt att jag har kontroll och är allmänt lugn. Men igår tisdag checkade jag ut från verkligheten och in i vår bröllopsbubbla och då kom den! Fjärilarna i magen! Wow vilken häftig känsla, ska jag gifta mig om 8 dagar? Är vår stora dag verkligen så nära! Tänk all tid och all planering man lagt ner och nu börjar de närma sig med stormsteg! Jag blir alldeles rörd av tanken att jag ska bli Tobbes fru! Jag kan med ord inte beskriva känslan man har i kroppen när man tänker på de. Man kan liksom inte sluta le och gåshuden, den är där konstant!

Igår satte jag mig på flyget ner till Ungern där jag mötte upp mina föräldrar och sedan åkte vi gemensamt vidare till Transsylvanien. Vi ska nämligen på min barndomsväns bröllop på lördag innan vi tar bilen tillbaka till Ungern och Debrecen.

Tänka på sig själv

Dagarna vi har nu innan vi beger oss till Debrecen är fullspäckade med massa roliga saker! Jag har sett till att boka in mig och mamma på allt som heter ta hand om sig själv. Vi ska tillsammans fixa ögonbrynen, gå på massage och självklart ska vi även på manikyr och pedikyr. Det är viktigt att ta hand om sig själv innan själva stora dagen då man har stressat så mycket på vägen! Så dessa dagar innan vi verkligen går in i sista planeringsfasen kommer väldigt lägligt.
Dessutom vet jag inte riktigt hur jag ska tacka min fantastiska mamma för all hjälp hon har ställt upp med. Hon är en koordinator utöver det vanliga, hon har en känsla för detaljer och service som få människor har. Jag har länge sagt att hon borde bli bröllopskoordinator, hon är liksom gjord för de! Så där med tror jag att lite mor och dottertid kommer väldigt lägligt som en del av mitt tack till henne.

Nu är klockan mycket och dagen imorgon är fullspäckad! Bilder från fantastiska Transsylvanien kommer! Men så länge önskar jag er alla en fin fredag!

Kram Monika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *