3 Dagar kvar

Jag vill börja med att be om ursäkt för min frånvaro i några dagar! Vi har under de senaste dagarna utnyttjat alla dygnets timmar för att känna att vi är i fas

Transsylvanien

Förra veckan berättade jag om att jag tillsammans med mina föräldrar skulle åka ner till Transsylvanien för att gå på min fina vän Annas bröllop! En dag som var oerhört vacker och fylld med kärlek!

Därefter begav vi oss tillbaka till Ungern och Debrecen där vi ska hålla vårt stora drömbröllop! Vi är nu på plats och jag kan med ord inte förklara vilken känsla som infinner sig just nu!

En väldigt stor del av min släkt, vänner och familj har redan börjar anlända för att fira in bröllopsveckan! Vi kan inte förklara hur tacksamma och glada vi är för att alla dessa fantastiska människor har tagit ledigt för vår skull. De har tagit sig ner till Ungern, 5 dagar innan själva bröllopet, bara för att uppleva förberedelserna runt om kring innan vi tillsammans flyttar ut till hotellet där vi ska vara på bröllopshelgen!

Härliga dagar fyllda med skratt, bubbel och värme förgyller våra stressiga dagar innan vi packar väskorna och flyttar ut till Borostyan Hotellet för festligheter i dagarna tre. Övriga gäster ca 90 personer anländer på fredag eftermiddag!

Borostyan Hotel

Idag gjorde vi även ett besök ut till hotellet för att kolla av de sista bitarna gällande menyn och rumsfördelningen för alla 120 gäster! Vilket var oerhört nödvändigt då de var lite fel här och var gällande hur våra gäster ska vara uppdelade. Jag måste här tillägga att hotellet sköter all information samt alla våra 1000 frågor oerhört professionellt!

Bjuder på några härliga bilder från Transsylvanien, Ungern och vackra staden Debrecen!

img_0360

img_0367
Min fina vän Anna och jag på deras bröllop!

img_0366
Här ska vi vandra nerför om 3 dagar!

img_5861
Frågestund med restaurangchefen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *