Vår stora dag – del 1

Min helt perfekta klänning som jag kände mig så oerhört vacker i! 

Så mycket känslor, så många lyckotårar och vilken glädje! Vi kan med ord inte beskriva hur oerhört tacksamma och överväldigade vi är! Varken jag eller Tobbe kan inte sluta le, vi vill helt enkelt aldrig tappa den här känslan vi har med oss hem från vårt obeskrivligt fantastiska helg. För att försöka beskriva hur helgen var så kommer jag enbart säga – HELT PERFEKT!!

Jag vill skriva ner allt vartenda detalj, alla känslor och alla minuter av hela helgen, men då kommer jag missa flyget till Bali och vår bröllopsresa Imorgon. Det vill säga jag skulle kunna sitta här i timmar och beskriva hur lyckliga vi är över att vår helg blev helt perfekt, och helt över våra förväntningar.

Fredag

Fredag morgon åkte vi tillsammans med en stor del av min släkt ut till hotellet för att börja förberedelserna inför helgen och fixa det sista innan alla bröllopsgästerna skulle anlända.

Runt 19.00 tiden på fredagen anlände 60% av gästerna till hotellet med en buss som vi hade anordnat. Bussen plockade upp resenärerna som anlände med flyget från Malmö! Och senare på kvällen hade vi gemensam middag där vi sedan avslutade kvällen med tjejerna på spa-avdelningen. Helt perfekt fredagkväll och en helt perfekt uppladdning inför vad som komma skall.

Lördag

Mycket skulle fixas och många var involverade i de sista förberedelserna inför eftermiddagen! Men under förmiddagen passade jag och mina tärnor på att bli fixade av en inhyrd frisör samt make up artist! Vi lyckades redan i Mars boka in två fantastiska människor som skulle få göra oss extra fina i helgen. Och som pricken över i:et är frisören en av Ungerns bästa frisörer som tävlar i bröllopsuppsättningar. Inte nog med det så är tjejen som gjorde oss oförglömligt vackra också en av landets bästa makeup artist.

Lördagens förberedelser var helt fantastisk, det var lite smått stressigt för att få till de sista men här fick vi verkligen hjälp av alla nära och kära, inte minst våra underbara föräldrar samt våra tärnor och bestmans.

Timmarna innan själva ceremonin skulle börja tillbringade jag tillsammans med mina tärnor i vår bröllopssuit! Perfekta timmar där jag fick känna mig som en prinsessa och mer därtill.

Nu låter jag våra fantastiska bilder tala för vad vi var med om innan själva ceremonin började…. Del 2 kommer imorgon!!

img_0383
Tjejkväll med bubbel på fredagkvällen

img_0388
Här blir mina tärnor fixade

img_0381
Världens bästa brudtärnor
img_0384
Timmarna innan själva ceremonin och festen skulle börja

img_0390
Här börjar våra gäster samlas!

Fortsättning av vår fantastiska helg fortsätter….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *