Sagobröllop – del 2

Min underbara moster skickade en bild till mig idag som hon tyckte det stod mitt namn på! Uttrycket lyder följande….

– Kan jag sluta jobba och gå direkt till den delen där jag är en prinsessa och lever lyckligt i alla mina dagar!

Och jag kan inget annat än att hålla med, förutom delen med att sluta jobba! För de tänker jag då inte göra! Men sista delen, jag har precis upplevt den och känner mig som en idag, sittandes på vårt fantastiska hotellrummet på Bali. Vi kan inte sluta diskutera och drömma oss bort av hur himla perfekt vår bröllopshelg var!

Lördag

Förberdelserna var i full gång, alla gjorde sitt och fixade det sista innan fördrinken och ceremonin! Jag och mina underbara brudtärnor fixade oss i vår bröllopssuit och Tobbe och hans grabbar fixade sig i en annan del av byggnaden! Känslan att få bli ompysslad och känna sig som en prinsessa som blir så väl omhändertagen är obeskrivligt underbar. Tiden här gick så fort men man hann verkligen njuta av alla stunder under förberedelserna! Allt från att se sina tärnor bli tårögda när de hjälpte mig med min klänning till att inse att gå på toa efter man tagit på sig brudklänningen krävde en hel armé inne på för att ens lyckas! Galet, men helt underbart!

Stunden framme vid Trappan, tillsammans med min underbara och så stiliga pappa, var nervpirrande! Jag har aldrig känns mig så nervös och så vacker samtidigt som jag gjorde då! Och när man insåg att 250 blickar nu helt plötsligt stirrade uppåt mot oss då blev allt helt magiskt! Så magiskt att jag inte kunde sluta le och nervositeten bara försvann från min kropp. De många trappstegen nedför fram till Tobbe kändes inte alls så långa och farliga som jag hade föreställt mig. Utan de var helt enkelt magiskt! Och ännu häftigare var att där fram stod nu min blivande man! Mannen som har gjort mig lycklig i 5 år och som nu är min! Enbart min Man…

Bröllopsfesten

En även här helt magisk och perfekt kväll! En oerhört rolig blandning mellan svenska traditioner och ungerska traditioner gjorde festen speciell och minnesvärd, inte bara för oss utan även för våra gäster! Festen började 18.30 och fortsatte ända till morgonen då jag och Tobbe var de sista med att gå upp till vårt rum efter kl 7.00!

Återigen jag skulle kunna skriva en hel uppsatts, eller snarare bok om hur enastående själva bröllopsfesten var! Men jag bjuder istället på bilder som får stå för kvällen. En kväll blandad med mycket skratt, kärlek och dans!

Tack Allt om Bröllop för att jag fick chansen att dela med mig av min saga! En saga som för oss blev helt perfekt, visst var det en tuff resa med sena nätter, mycket slit men mitt i allt tog de underbara stunderna över och resultatet blev….. Vårt fantastiska bröllop eller nej! vårt sagobröllop!

img_0402

img_0386

img_0378

img_0380

img_0391

img_0398

img_0401

img_0385

img_0394
Kl 24.00 bytte jag även klänning till en röd långklänning! Detta enligt ungersk tradition!

 

Återigen Tusen Tack alla fina ni där ute för era värmande kommentarer och att ni följt vår resa fram till vår stora dag! Att få planera sitt bröllop har varit helt underbart och oerhört givande! Jag skulle kunna jobba med detta på heltid! Om inte annat så skulle jag mer än gärna hjälpa till att få fler drömmar att gå i uppfyllelse på detta fantastiska hotell och anläggning som vi tillbringade 4 dagar på!

#tobbemoni2017

Stor kram

Mrs & Mr Berggren

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *