Gäst på ett efterlängtat bröllop..

I lördags var det äntligen dags för två närstående och fantastiska människor att mötas vid Sorfeh aghd.

Sofreh Aghd är en traditionell Persisk bröllopsceremoni/vigsel som hålls i samband med bröllopsfesten. Brudparet sitter vid en vacker vigseluppdukning, där varje föremål av dukningen symboliserar delar av parets nya liv och äktenskap tillsammans.
Vilken fest!
Bröllopsdans till ljuvlig persisk musik, fantastisk trerätters middag med inslag av det franska köket och en mäktig bröllopstårta som jag redan saknar smaken av. #bakelsetorsk.
En perfekt blandning av turkisk livemusik och den grymt duktiga Dj:ns val av låtar bidrog till att hela dansgolvet viftade på höfterna in på morgontimmarna.
Farmor, närmare 80 år, slängde runt med sin käpp medan de allra yngsta gästerna körde moonwalks. Så himla mycket glädje, skratt & geniuin kärlek. Jag hoppas att alla där ute får chansen att uppleva ett bröllop med inslag av lite annorlunda seder och traditioner. Vem vet, det kanske inspirerar dig till att göra något lite annorlunda på din bröllopsdag. Det gjorde det för mig..
img_5129
img_5130
img_5133

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *