Let the journey begin!

 

En ljuvlig plats för bröllopet, stil & färgtryck på inbjudningskorten som ska förmedla rätt känsla, underhållning för gästerna, mat & dryck som ska serveras, val av favoritblommorna som ska dekorera & fylla ut bröllopslokalen, inbjudande dukning av gästborden med perfekta, handgjorda namnskyltar som ska få varje gäst att känna sig lite extra speciell, unik design på tårtan, stil på bröllopsklänningen, val av tärnor och tärnklänningar…

Många har en klar och detaljerad bild över hur drömbröllopet ska se ut. För min del var det allt annat än så.
Jag hade fått mig en mindre utskällning av Leo nån vecka innan julafton för att jag hade varit och stökat runt i hans garderob. Förstod inte riktigt varför han överreagerade, det var inte likt honom, men tänkte att han kanske vara extra hungrig den dagen. #hungrigkille
Efter att ha avnjutit ett fantastiskt julbord med inslag av det persiska köket var det äntligen dags att öppna julklapparna som legat och mognat under granen. Årets julklapp gick till mig! En ring på mitt högra ringfinger. Yes, han satte ringen på fel hand. Leo i ett nötskal =P.
9 månader kvar nu och bilden av mitt drömbröllop är forfarande lika luddig. Hög tid att kicka igång planeringen so let the journey begin!

4 thoughts on “Let the journey begin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *