Spanar bröllopstrender 2018

Efter en intensiv vecka på jobbet, med extra stort fokus på oktoberutgåvan av Allt om bröllop- Smekmånad, har jag äntligen fått gosa ner mig i sängen. Tanken var egentligen att jag skulle ta mig till gymmet & Kill my darlings, men det blev kill my Snickersglass istället. Hey its friday 😉

Leo är i väg på fotbollsmatch (go go go FC Baloch!) så jag passar på att utnyttja tiden till lite wedding-inspo.

Ett tema som jag fastnat lite extra för är Forest wedding. Naturnära färger, mörk mossa, grön inredning och vackra ljuslyktor som hänger i olika höjder. Det skapar en fängslande känsla av mystik och romantik. Just love it!

Har även fått upp ögonen för lite unika platser så som loft byggnader, trädgårdar & tält där man har mer fria händer och kan styla/dekorera lite som man vill.

Kan däremot tänka mig att det ligger en hel del arbete bakom inredningen, att få till alla detaljer, men med lite hjälp av kreativa vänner så borde det inte vara några större problem.

Lite härliga bilder som jag bland annat hittat via Pinterest…

Reception Decor – Green Wedding Shoes | Weddings, Fashion, Lifestyle + Trave
Repost: Greenweedingshoes
This wedding table set up is perfection.

 Repost: Stylemepretty

romantic arch
Vallens säteri, härlig atmosfär. Saknas bara lite grönt på borden. Hade även bytt ut stolarna till chiavari stolar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *