New york – vilken oväntad brölloppsstad!

Det är verkligen en härlig känsla att glida runt på gatorna i New York & känna in stadens atmosfär. För oss började dagarna tidigt med fantastiska frukostar på bland annat Two Hands och Russ & Daughters. Lite större portioner än vad man är van vid hemma i Sverige men för Leo var det kalas, minst sagt! Därefter strosade vi oftast runt längst gatorna, beundrade magiska vyer från olika utsiktsplatser och avslutade de flesta kvällar med utsökta middagar. En extra härlig upplevelse, som ni verkligen inte får missa om ni besöker New York, var att paddla kanot i Central Park med staden som kuliss.

I min mening finns det inget bättre sätt att uppleva New York än att ta sig runt till fots… Ett hett tips är att packa med sig bekväma skor då vi i snitt promenerade ca 6 timmar per dag! Vi bodde på ett charmigt hotell i Chinatown och det tog oss ca 50 min att promenera in till stadskärnan. Något som jag tyckte var extra häftigt var alla seniorer som var uppe med tuppen och körde nån form av morgongympa/yoga i grupp.

Under vistelsen stötte jag på två vackra, blivande brudar i samband med deras bröllopsfotografering. Den ena var bosatt i staden medan den andra flugit dit ifrån Peking med sin familj för att fira sitt drömbröllop i New York. Ett mindre intimt bröllop med vigsel i Central Park, helt underbart!

Har man en gästlista på närmare 150 personer kan det bli lite övermäktigt att få med alla till andra sidan jordklotet. Då det viktigaste för både mig och Leo är att så många som möjligt av de inbjudna kan närvara på bröllopet beslöt vi oss för att hålla det i vårt härliga Sverige. Flera släktingar man inte sett på flera år (eller aldrig träffat från Leos sida) har redan nu lovat att de flyger in ifrån Colombia, Iran, USA och England för att fira vår dag med oss. Längtar!

På tal om inbjudna gäster så börjar det bli hög tid för oss att kika närmare på olika alternativ av inbjudningskort. Finns ju så många valmöjligheter – allt ifrån färdiga mallar i olika designstilar till att snickra ihop något helt unikt på egen hand. Till nästa inlägg ska jag plocka fram de favoriter jag stött på hittills :D..

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *