Middag hos Caisa

Igår kväll var vi bjuda på middag hemma hos Leos syster Caisa. Det serverades hemmagjorda lammfärsbullar med persiskt ris. Hur gott som helst!  Efter middagen plockade Isolde fram sin cello och vi fick njuta av de vackra tonerna, lilla Leoni dansade runt medan kisse-katten smög nöjd runt. Båda tjejerna är extremt talangfulla och musikaliska. Det spelas cello, fiol, dragspel och deras röster – wow! En annan låter som en kråka som satt en kanelbulle i halsen när hon försöker sjunga. Även Leo har en fantastisk vacker rös. Inte så konstigt att han alltid försöker överrösta mig när jag börjar sjunga, framförallt då jag aldrig kan texterna till låtarna. Men tycker att jag åtminstone är duktig på att rappa… eller ja enligt mina tjejer =)

Lycka för mig är att få umgås med familjen, det är då jag mår som bäst. Speciellt om det finns bäbisar på plats. Då brukar de oftast bli kring mellan mig och Leo, om vem som ska få gosa med dem. Så himla mysig!

Innan vi skulle åka hem fick vi en jätte fin present av Isolde som hon själv hade gjort. Så kreativ!

Tack för en super trevlig kväll Caisa & tjejerna <3


Vi testar lite schyssta hattar =P


Presenten från Isolde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *