Vintageinspirerad bröllopsklänning?

Förra helgen åkte vi ner till Göteborg. Vi njuter verkligen av att få komma hem till familjen, oavsett om vi åker ner till min familj i Göteborg eller till hans familj i Malmö.

Utöver all persisk mat som mamma lagar (gåshud av bara tanken) och magiska kakor hon bakar så är det en tillfredställande känsla att få umgås med de som betyder mest. Att Leo är i konstant matkoma under de 3 dagar vi brukar spendera i Göteborg är även det en upplevelse i sig Och framförallt Tyson! Världens mest underbara Tyson. Finns ingen som honom, så mycket kärlek och gos i den lilla kroppen. Vi har haft honom sedan han var en liten valp på bara ett par veckor och han är en sann familjemedlem!

Madde, en av mina bästa vänner åkte med ner till Göteborg, så vi passade på att planera lite inför bröllopet. Madde är min mode-guru! Ni vet den där vännen som kan sätta på sig lite annorlunda plagg eller konstiga kombinationer av kläder och skor men bära upp det som en gudinna! Det är Madde i ett nötskal. Hennes öga för mått och figur ska heller inte underskattas. Hon lyckas alltid framhäva de bästa sidorna hos de hon stylar, oavsett outfit.

Så det föll sig naturligt att överlämna ansvaret för val av tärnklänningar till just Madde. Och det känns verkligen tryggt att ha hennes stöd i form av modeexpertis när jag ska på jakt efter klänning.

Tanken var från början att jag skulle ha en mermaidmodell, men nu lutar det mer åt en vintageinspirerad benvit fluffig prinsessklänning. More is more 😉

Halsringen blir kanske offshoulder, båtringad eller décolletage. Armlängd…hmm.. vet inte riktigt. Tror jag måste testa de olika modellerna för att se vilken typ som passar min figur bäst. Börjar se fram emot att ge mig ut i bröllopsdjungeln på jakt efter drömklänningen…

Fler inspirations bilder  finns på mitt instagramkonto – Brollopsbloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *