Välkommen till ett bröllop med en mix från två världar!

Bröllop |


Hej och välkommen till mig, så kul att just du har hittat hit!

Jag är en av vinnarna i Allt om Bröllops omslagsbruds tävling 2021.
Mitt namn är Sandra Cederholm, men inte jätte länge till! I år byter jag namn, eller rättare sagt lägger till ett namn och efter sommaren får jag äntligen dela efternamn med min fantastiska fästman ”E”. Vi gifter hos i vår hemstad, med ca 300 inbjudna gäster.


Fotograf: Emma Broberg

Vårt tema är byggt utifrån följande ord: Personligt, elegant och storslaget.
Vi har såklart fått planera, planera om och anpassa bröllopet utifrån rådande situation MEN denna sida kommer såklart beröra hur det är att planera bröllop under en pandemi, DOCK kommer jag i största möjliga mån hålla denna sida positiv och peppande.

Vi planerar inte ett typiskt svenskt bröllop och inte heller ett typiskt turkiskt bröllop (min fästmans familj kommer från Turkiet). Så här inne kommer ni få följa med mig på resan inför och efter vårt bröllop som kommer ha en underbar mix från två världar.

Jag tänker att, jag i kommande inlägg ska snabbt berätta om förlovningen och all planering som gjort hittills. Till dess, ta hand om er så hörs vi snart igen!

Sandra

3 svar på “Välkommen till ett bröllop med en mix från två världar!

 1. Lisa Storm säger:

  Så bli så spännande och följa er fram till dagen D 👰‍♀️🎩💍❤️ Kram mamma Lisa

  Svara
 2. Nadine säger:

  Kul Sandra!
  Vi planerar för ca 200pers (folk blir chockad när de hör antalet) också mix från två världar den 31/7 så nu försöker vi vara optimistiska och hoppas på bättre omständigheter inför sommaren 🙂 vilket datum är ert bröllop?

  Svara
  1. Sandra Cederholm säger:

   Va roligt! Jag vet haha, samma reaktioner här också. Va roligt, jag håller alla tummar och tår och hoppas för er 🙂 Först var det planerat 5 juni men nu har vi flyttat till 14 augusti!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *